Hoito

Prevention and oral hygiene

Ilmaisia tarkastuksia vakituisille potilaille.

Ennaltaehkäisy ja suuhygienia

Hampaiden puhdistus on erittäin tärkeää terveiden hampaiden ja ikenien säilyttämiseksi. Kunnollinen suuhygienia ehkäisee reikiintymistä ja ientulehduksia, ja on myös korvaamaton osa tehokasta hoitoa. Hammaskiven ja plakin poisto on ainut tapa välttää karies ja ikenien sairaudet, jotka voivat johtaa hampaiden vakavaan vaurioitumiseen.

Parhaan mahdollisen hammashoidon takaamiseksi tarjoamme laajan valikoiman ennaltaehkäiseviä hoitoja:

  • hammaskiven poisto
  • hampaan pinnan kiillotus
  • yliherkkien hampaiden hoito
  • reikiintymisen esto: halkeamien ja uurteiden täyttö, hampaan päällystäminen fluorilla
  • ohjeita oikeanlaisista hampaidenharjaustekniikoista, sekä hampaiden ja hampaanvälien hygienian säilyttämisestä
Composite fillings

Hampaiden paikkaus

Onlay - composite

Onlay-täyte

Korjaava hammashoito

Korjaava hammashoito on hammaslääketieteen erikoisala, joka sisältää ennaltaehkäisyä sekä yleisimpien hammassairauksien kuten karieksen hoitoa.

Hoidon päämääränä on karieksen eliminointi ja hampaan pinnan uudelleenrakennus.

Kaikki hammaslääkärimme käyttävät ainoastaan korkealuokkaisia materiaaleja ja uusimpia laitteita parhaan esteettisen tuloksen takaamiseksi. Samalla pyritään palauttamaan hampaan luonnollinen tila. Kaikki toimenpiteet suoritetaan paikallispuudutuksen avulla. Klinikkamme tarjoavat myös erilaisia keraamisia paikkoja (inlay ja onlay), jotka ovat todella kestäviä ja esteettisiä. Siksi niitä suositellaan käytettäväksi suuremmissa hampaidenkorjausoperaatioissa.

 

 

 

 

Endodontics

Juurihoitoa

Juurihoito

Endodontia eli juurihoito on hammaslääketieteen erikoisala, joka käsittelee hampaan ytimen eli pulpan hoitoa. Juurihoito on tarpeellista karieksen aiheuttamissa ongelmissa, joita ovat pulpiitti eli hammasytimen tulehdus ja sitä seuraava ytimen kuolio, sekä ikenien kiinnityskudostulehdus. Kuolleethampaatvoidaanpelastaaedodontianavulla.

 

Periodontitis
Periodontitis

Paradontiitti

Reikiintymisen lisäksi yleisimmät hampaiden ongelmat liittyvät hampaiden kiinnityskudoksiin: esimerkiksi ientulehdus on usein esiintyvä vaiva.

Iensairaudet ovat aikuisilla yleisin syy hampaiden menettämiseen. Sairauden voi kuitenkin tehokkaasti ennaltaehkäistä, tai parantaa sen jo edettyä.

Paradontologia (paradontiitti) vastaa iensairauksien ennaltaehkäisystä, diagnosoinnista ja hoidosta.

Teknologian kehittymisen ansiosta on nykyään aikaisempaa enemmän mahdollisuuksia iensairauksien tehokkaaseen hoitoon. Tämä auttaa sinua säilyttämään terveet hampaasi vielä vuosien ajan.

Erikoistuneiden leikkauksien avulla korvaamme luukadon vauriot uusilla luontaisilla valmisteilla. Tämä mahdollistaa kiinnityskudoksen uusiutumisen. Klinikkamme paradontologian lääkäri on erittäin pätevä, ja on menestyksekkäästi suorittanut tämänkaltaisia hoitoja jo vuosia.


Dental bridge

Hammassilta

Kruunut / Hammassillat / Proteesit

Protetiikka käsittelee vahingoittuneen hampaan kunnostamista ja puuttuvan hampaan korvaamista; puuttuva hammas on ongelma paitsi ulkonäön myös terveyden kannalta. Yksittäisten hampaiden kunnostamiseen käytetään esteettisiä posliinikruunuja. Puuttuvan hampaan korvaamiseen on tarjolla todella miellyttäviä ja esteettisiä ratkaisuja, kuten posliinisiltoja ja hammasproteeseja.

Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota täsmälliseen diagnosointiin ja huolelliseen suunnitteluun esteettisen lopputuloksen ja normaalin purennan palautumisen takaamiseksi.

Tooth extraction - painless

Huolella valitun puudutusaineen ansiosta hampaan poisto on lähes kivutonta.

Suukirurgia

Suukirurgia pitää sisällään laajan skaalan erilaisia suun alueella tapahtuvia operaatioita. Me suoritamme kaikenlaisia toimenpiteitä: monimutkaisia hampaan poistoja, hampaan juuren resektioita eli leikkauksia, sekä implantin asentamiseen tai hoitamiseen valmistavia luuharjanteen korottamisia ja poskiontelonpohjan nostoja. Leikkauksissa käytetään aina paikallispuudutusta mahdollisimman miellyttävän kokemuksen takaamiseksi potilaille.

Dental implants

Implantti

Implantit

Implanttihoito on uusin ja nopeimmin laajeneva hammaslääketieteen erikoisala. Implantit voivat korvata yhden, useamman tai kaikki puuttuvat hampaat. Implantit ovat titaanista valmistettuja ruuveja, jotka korvaavat hampaan oman juuren, ja niitä voi käyttää myös irrotettavan proteesin tukemiseen. Me käytämme saksalaisten ja amerikkalaisten valmistajien implantteja. Klinikallamme voidaan suorittaa myös kaikki ennen implantin asettamista vaadittavat toimenpiteet, kuten luuharjanteen korottaminen ja poskiontelonpohjan nosto. Olet tervetullut vierailemaan klinikallamme spesialistin konsultoitavana. Saat täyden diagnoosin ja ammattilaisen hoidon uusien laitteiden ja materiaalien avulla.

Valkaisu

Klinikallamme voit palauttaa myös kauniin, valkoisen hymysi. Hammaslääkärimme tarjoavat sinulle perinteisen valkaisun: 2-3 viikon ajan sinun tulee käyttää öisin tarkasti valittuja muotteja, joissa on sisällä valkaisugeeliä. Jos kuitenkin haluat tuloksia hyvin nopeasti yhdellä käyntikerralla, suosittelemme sinua tutustumaan Beyond-valkaisumetodiin. Lue lisää »