Smile Makeover

Luo täydellinen hymy!
Kosmeettinen hammaslääketiede vaatii monien vuosien kokemusta, erikoislaitteita ja kykyä katsoa asioita uusista näkökulmista – tätä ei opeteta koulussa! Hammaslääkärillä on oltava taiteilijan visio, jotta parhaiden mahdollisten tuloksen saavuttaminen potilaalle on mahdollista. Jokaisella on erilaiset terveydelliset ja esteettiset ongelmat, ja jokainen potilas vaatii yksilöllisen lopputuloksen.

Kosmeettinen hammaslääkäri Anna Sarzynska arvioi hampaat kanssasi ja kertoo mitä pystytään parantamaan Smile Makeover -muodonmuutoksella.

Hammasteknikko Jerzy Laskowski luo 3D-mallin, jota voit tutkia omin käsin nähdäksesi, miltä uudet hampaasi näyttävät.

 

   

Näe uusi hymysi
Kun olet valmis jatkamaan, 3D-mallin perusteella valmistetaan väliaikaiset hampaat, joita voit testata suuhusi, ja joita voi vielä tarvittaessa muokata. Väliaikaisista hampaista luodaan lopullinen kopio. Sitten esitetään hoitosuunnitelma, ja saat tietää toimenpiteen lopullisen hinnan.

   

Terveet hampaat ennen kosmeettisen hoidon alkua
Ennen kuin hammaslääkäri aloittaa Smile Makeoverin, hampaasi ja ikenesi tulee puhdistaa tulehduksien varalta. Kaikki vanhat täytteesi ja kruunusi poistetaan ja mahdolliset reiät täytetään. Tätä seuraa puhdistus. Tämän toimenpiteen kesto riippuu hampaittesi senhetkisestä tilasta.

 

   

Uusi hymysi
Kosmeettinen hammaslääkäri valmistaa hampaat 3D-mallin ja väliaikaisen kopion perusteella, jonka jälkeen uusi muotti valmistetaan. Uudet posliiniset pinnat ja kruunut on valmistettu käsin. Korkealaatuinen posliini lisätään uuteen kruunuun/laminaattiin, ja sen pinta mukautetaan ja maalataan muistuttamaan oikeaa hammasta. Tämä toimenpide kestää noin 7-9 arkipäivää, riippuen kuinka monta laminaattia ja/tai kruunua tarvitset. Tämän jälkeen hammaslääkäri kiinnittää kruunut/laminaatit valmisteltuihin hampaisiin, ja liiallinen hammassementti laminaattien reunoilta poistetaan. Lopuksi suoritetaan puremistesti, jotta nähdään että laminaatti istuu hampaaseen kunnolla. Lopulta on aika astua ulos esittelemään maailmalle uutta upeaa hymyäsi. :)